آموزش تعویض دامنه در سایت وردپرسی بدون از دست رفتن سئو
- نویسنده : webelizer در دسته بندی آموزش و هک, وردپرس
- 33 نظر و 21,960 بازدید
- ۹۲/۰۴/۰۸
- تعویض دامنه در سایت وردپرسی , تعویض دامنه سایت , سئو وردپرس , وردپرس
در بعضی مواقع امکان دارد بخواهید ( دامنه Domain ) ادرس سایت وردپرسی تان را عوض کنید در این آموزش تعویض دامنه در سایت وردپرسی بدون از دست رفتن سئو را یاد خواهیم گرفت البته ذکر این نکته جایز است که نباید انتظار داشته باشید بعد از تغییر دامنه سایت تان در موتوردهای جستجو مانند گوگل شرایط اول را داشته باشد و باید انتظار کمی افت را داشته باشید البته بعد از مدتی فعالیت شرایط بهتر می شود و می توانید حتی به قرار گرفتن در رتبه های بالاتر از دامنه قبلی نیز امید داشته باشید با این حال این آموزش کمک می کند تا از اثرات منفی موتورهای جستجو به حد اقل کاهش پیدا کند . اصول کار بر اساس ریدایرکت 301 از محتوی دامنه قدیمی و معرفی دامنه جدید به گوگل می باشد .
قبل از شروع کار باید چه کنم ؟
در این آموزش منظرو از oldsite.com دامنه سایت قدیمی و منظور از newsite.com دامنه سایت جدید است ، همچنین فرض بر این است که از کنترل پنل هاستینگ خود اطلاعات کافی دارید البته نحوه کار با نرم افزارهای ftp را هم باید بلد باشید ( فکر نمی کنم وبمستری باشد که کار با این نرم افزارها را بلد نباشد ) .
مرحله 1 : ایجاد یک نسخه ی پشتیبان کامل
قبل از هرکاری ابتدا یک نسخه پشتیبان کامل از وب سایت تان ایجاد کنید ، برای این کار بهتر است از پنل هاستینگ اقدام کنید و از پایگاه داده و فایلهای سایت تان پشتیبان کاملی تهیه کنید تا در صورت وجود هرگونه مشگل توانایی بازگردانی آن را داشته باشید همچنین می توانید از پلاگین هایی که برای گرفتن نسخه پشتیبان مناسب هستند مانند VaultPress ، BackupBuddy , BackWPup یا WordPress backup to Dropbox استفاده کنید .
مرحله 2 : انتقال وردپرس
بعد از تهیه پشتیبان کامل از سایت وردپرس تان اکنون نوبت به انتقال دامنه است اولین کاری که شما باید انجام دهید نصب و راه اندازی پلاگین Duplicator plugin در سایت قدیمی تان است . بعد از نصب افزونه گزینه ای به پیشخوان اضافه می شود که توسط آن می توانید یک محتوی کامل از سات وردپرسی قدیمی تان تهیه کنید .
با کلیک بر روی دکمه ای که در تصویر نمایش داده می شود فرآیند ساخت نسخه کپی از سایت تان شروع می شود در این موقع افزونه از شما می خواهید تا نامی را برای بسته کپی خود انتخاب کنید به صورت پیشفرض نام سایت به همراه تاریخ به عنوان نام بسته انتخاب می شود اما شما می توانید هر نام دیگری که بخواهید انتخاب کنید . افزونه وردپرس شروع به تولید بسته ای پشتیبان از پایگاه داده و تمام فایل ها خواهد کرد این امر ممکن است کمی طول بکشد و زمان آن به تعداد مطالب و فایلهای شما بستگی دارد . پس از ایجاد بسته امکان جزئیات ان را نمایش داده و امکان دانلود را به کاربر می دهد .
زمان ان است که برنامه ftp خود را اجرا کنید و مشخصات هاست جدیدی که می خواهید دامنه جدیدتان را بر روی آن تنظیم کنید را وارد کرده و به آن متصل شوید سپس اطمینان حاصل کنید که در دایرکتوری ریشه ( root directory هاست تان ) ، یا دایرکتوری که در آن می خواهید محتویات سایت وردپرسی قدیمی تان را کپی کنید خالی است . سپس فایلی را که افزونه ایجاد کرده دانلود کرده و به هاست جدید منتقل و از حالت فشرده خارج کنید . اکنون باید صفحه installer.php
را اجرا کنید تا مراحل نصب را دنبال کنید . برای این کار ادرس http://www.newsite.com/installer.php
را در مرورگرتان وارد کنید اگر همه چیز درست پیش رفته باشد باید با صفحه زیر روبرو شوید .
در این مرحله installer
از شما اطلاعات پایگاه داده سایت جدید را می خواهد اطمینان حاصل کنید که جداول پایگاه داده ای که معرفی می کنید خالی هستند چون بعد از نصب اطلاعات پایگاه داده قبلی جایگزین این اطلاعات خواهند شد .
نصب کننده از شما می خواهد تا هشدارها را بخوانید و سپس با تیکدار کردن گزینه I have read warning and notices تایید کنید که هشدارها را خوانده و به آنها دقت می کنید تا بتوانید به مرحله بعد بروید . در این هنگام افزونه شروع به نصب اطلاعات پایگاه داده قدیمی به همراه تمام پوسته ها و پلاگین ها و فایلهایی که در هاست قبلی داشتید می کند ، ممکن است این فرایند کمی زمان بر باشد و زمان آن بسته به بزرگی سایت شما دارد .
در صفحه به روز رسانی ، شما باید آدرس های خود را برای به روز رسانی وارد کنید افزونه سعی می کند ادرس های قدیمی را پیدا کرده و ادرس های جدید را ایجاد کند . در قسمت patch همانطور که در تصویر می بینید باید ادرس دقیق دایرکتور را وارد کنید . در این هنگام افزونه تمام جزئیات oldsite.com را در newsite.com وارد کند .
بعد از تکمیل مراحل بالا افزونه یادآوری می کند که مراحل راه اندازی پست را بررسی کنید و اولین کاری که باید انجام دهید تنظیم پیوند یکتا می باشد برای ورود بهنسخه جدید سایت تان از نام کاربری و کلمه عبور سایت قدیمی استفاده کنید . پس از تنظیم پیوند یکتا باید فایلهای installer.php و installer-data.sql و installer-log.txt را توسط ftp از دایرکتوری که وردپرس جدید را در آن نصب کردید حذف کنید .
در نهایت ، بررسی کنید آیا در وب سایت جدید همه چیز روبه راه است ؟ لینک های شکسته وجود ندارد ، تصاویر گم شده ندارید ،مطالب و صفحات مشگلی ندارند و … مطمئن شوید که همه چیز کار می کند و تمام قابلیت های وردپرس قبلی وجود دارد .
در حال حاضر شما با موفقیت وردپرس قدیمی را به دامنه جدید منتقل کردید ، اما هنوز مراحل کار تمام نشده و ما باید با استفاده از ریدایرکت 301 و اطلاع رسانی آدرس جدید به موتور جستجو گوگل رتبه سایت قدیمی در نزد گوگل را برای سایت جدید نگه داریم .
مرحله 3 : راه اندازی 301 تغییرمسیر های دائمی
ریدایرکت 301 برای تغییر مسیرهای دامنه قدیمی به دامنه جدید در نزد موتورهای جستجو و کاربران بسیار مهم است که باعث رجوع موتورهای جستجو و کاربران به سایت جدید و نه به سایت قدیمی شود . برای استفاده از ریدایرکت 301 باید توسط ftp به سایت قدیمی متصل شوید و فایل .htaccess را ویرایش کنید این فایل در دایرکتوری سایت تان و یا در پوشه های wp-includes یا wp-admin قرار دارد پس از پیدا کردن فایل .htaccess آنرا باز کنید و کدهای زیر را در آن کپی کنید .
#Options +FollowSymLinks RewriteEngine on RewriteRule ^(.*)$ http://www.newsite.COM/$1 [R=301,L]
به جای newsite.com باید آدرس دامنه جدید خودتان را وارد کنید .
پس از اعمال تغییرات برای اینکه مطمئن شوید مراحل را درست انجام داده اید ادرس سایت قدیمی تان را در مرورگر وارد کنید و اینتر بزنید اکنون باید به سایت جدید هدایت شوید .
مرحله 4 : تغییر آدرس سایت را به گوگل اطلاع دهید
اکنون باید تغییر آدرس سایت را به گوگل اطلاع دهید تا کاربران با جستجو در گوگل و نمایش نتایج جستجو به سایت جدیدتان منتقل شوند . برای این کار ابتدا به Google Webmaster Tools وارد شوبد و از بخش configuration گزینه change of address را انتخاب کنید و آدرس جدید را به گوگل بدهید .
مرحله 5 : اطلاع رسانی به کاربران
با وجود ریدایرکت 301 و انتقال کاربران از سایت قدیمی به سایت جدید حالا نوبت این است که کاربران تان را از تغییر آدرس سایت باخبر کنید و با این کار خوانندگان ثابت وبلاگ قدیمی تان را به خواندن وبلاگ جدید تشویق کنید می توانید این کار را با نوشتن یک مطلب و توضیح درباره اینکه چرا ادرس سایت تغییر کرده است انجام دهید .
منبع مقاله : How to Properly Move WordPress to a New Domain Without Losing SEO
با سلام از سایت خوبتون
مطلب جالبه -میخواستم این مطلب رو ترجمه بزنم دیدم توی سایت شما هم هست :دی
در کل موفق باشید دوست عزیز 😉
ممنون ز ارائه این نرم افزار
اما با نصب نرم افزار مشکل من رفع نشد به گونه ای که بعد از تغیر باز هم به دومین قبلی باز میشه
اما سوالی دیگری که دارم :
من از قسمت تنظیمات گزینه همگانی اسم سایت خود را مثلا از site.com به site1.com
تغیردادم سایت با دومین جدید بدون مشکل باز میشه حتی با فراخانی دومین قبلی سایت به دومین جدید منتقل میشه اما مطلب ها داخل سایتم در هنگام فراخوانی با ارور 404 – Not Found
رو برو میشن
بنطر شما مشکل از کجاس؟؟؟؟!!
پیوند یکتا رو بررسی کنین و در نهایت اگر مشگل حل نشد باید از پایگاه داده اقدام کنید .
ممنون از راهنمایی از طریق GUI مشکل رو حل کردم
یه سوال دیگه UI گوگل وب مستر تغیرر کرده و در حال حاضر چنج ادرس و کانفی گورشینی داخل سایت دیده نمیشه
از چه گذینه ای باید استفاده کنم
کمی تو وبمستر بگریدن پیدا می کنین
با سلام ببخشید من که اون دکمه رو میزنم این صفحه رو میاره و دوما به نظرم بک آپ نمیگیره لطفا ببینین که درسته همه چیز یا نه با تشکر
سلام
مشگل پیش اومده به خاطر تنظیمات سرور هست عکس رو برای پشتیبان هاست تون بفرستین و بگین خطا رو براتون برطرف کنن .
با سلام
ممنون عالی بود
سلام تا چه مدت باید از ریدایرکت 301 استفاده کنیم؟
تا ابد؟؟؟
سلام
تا وقتی که تمام مطالب ایندکس شده قبلی با ادرس جدید ایندکس بشن شاید کمتر از یک ماه زمان نیاز باشه .
عالی بود ممنون از مطالب بسیار خوبتون
سلام خیلی ممنون از مطلب خوبتون واقعاً به من کمک کردید.
ولی یک چیزی که من اوّلش باهاش به مشکل خوردم. لطفا اصلاح کنید بقیه گیج نشن.
اون فایل فشرده که اون افزونه میده رو باید توی پابلیک اچتیامال ریخت و باید اسمش رو به Archive.zip تغییر نام داد. و نباید اصلاً اون رو از حالت فشرده خارج کنند. بعد فایل installer که افزونه میده رو کنار فایل فشرده بریزند و اسمش رو به installer.php تغییر بدن. بعد هر چیز دیگهای غیر از این دو تا وجود داره رو باید از توی هاست پاک کنند و بعد مراحل همون طوریه که گفتید.
ممنون. به کارمون اومد.
تشکر
عالی بود
من میخوام یه دامین سایتم رو عوض کنم بدون افت لینک هایی که دیگر سایت ها بهم دادن ایا امکان پذیر است؟
منظورم اینه لینک هایی که سایر سایت ها به دامین قبلیم دادم واسه دامین جدیدم هم حساب بشه
با تشکر
من تمام مراحل را انجام دادم و حتی وارد کنترل پنل هم شده هیچ عروری هم وچود نداشت ولی وارد سایت نمیتونم بشم .
لطفا راهنمایی کنید. ممنون
سلام خسته نباشید
ما از طریق دیتابس انجام دادیم ادرس توی گوگی تغییر داد شده ولی مطالب با ادرس قبلی مونده چرا تغییر داده نمی شده حدود 2 هفته گذشت فقط ادرس تغییر کرده مطالبی که اندیکس هستند تغییر داده نشد
سلام ارتاباز عزیز خسته نباشی.
به گوگل وب مستر به سر بزن .
به اموزش با گوگل وب مستر جدید برای ما بزار.مال من که قسمت تغیر ادرسش کار نمیکنه.
بررسی کن.
با ایمیل اطلاع بده لطفا.
بازتاب: آموزش دستورات کاربردی htaccess
سلام
خسته نباشید
ما قبلا سایتمون رو ریدایرکت کرده بودیم. یعنی site1 شد site2. و در قسمت Change of Address سایت Site2 ، سایت Site1 وجود داره.
حالا میخوایم Site2 رو ریدایرکت کنیم رو Site3. قبل از این کار باید Site1 را از Change of Address سایت Site2 حذف کنیم تا اجازه بده.
مشکل اینجاست که دامین Site1 یکساله بود، فیلتر شده بود و تمدید نکردیم. الان کلا همچین آدرسی وجود ندارد و وبمستر پیام Not Verified میده. اگر عمل verify انجام نشه نمیشه اون دامنه را از Change of Address پاک کرد! میشه؟ نمیدونم. هرکاری کردیم نشد.
سعی کردم مطلب رسا باشه.
لطفا یک راه حلی بفرمایید. خیلی ممنونم
سلام
به دامنه قبلی دسترسی نداریم که مرحله 2 رو انجام بدیم. چیکار باید کرد؟
سلام.
ببخشید من به یه مشکل اساسی خوردم.ممنون میشم کمک کنید.
من یه سایت تازه راه اندازی کرده بودم. بعد از یک هفته مجبور شدم دامنه رو تغییر بدم.به مدیریت هاستم گفتم ، اون هم دامنه جدید رو رو هاست اعمال کرد.
بعد تو گوگل وب مستر گزینه Change To Address رو میزدم همه گزینه هاش غیر فعال بود ( البته محیط Change To Address با اونی که شما گذاشتین خیلی فرق داشت)
کل سایت ( دامنه قبلی ) رو از گوگل وبمستر پاک کردم و با دامنه جدید verfiy کردم.
الان شدیدا نگران اینم که گوگل لینک هام رو ایندکس نکنه. چیکار باید بکنم؟
یه مسئله دیگه اینکه من اگه بخوام دامنه قبلی رو هم به سایتم اضافه کنم چیکار باید انجام بدم؟ ( با توجه به اینکه بعد از اعمال دامنه جدید توسط مدیریت هاست دیگه کار نمی کنه)
تو هاست یه قسمت ریدارکت داره داره. نیاز هست اونجا ریدایرکت 301 رو انجام بدم.البته هنوز دامنه قدیمی رو نه تو Add on Domain زدم نه Parked Domain .
ممنون
سلام دوست عزیز
بنده سایت رو بصورت موقت روی هاست رایگان و ساب دامین رایگان ایجاد کردم تا نوشته ها رو واردسازی کنم….
من فقط فایل تصاویر و خروجی وردپرس از تمام مطالب نگه داشتم..
الان روی دامنه اصلی درون ریزی میکنم تصاویر توی گالری اضافه نمیشه و لینک ها هم لینک های ساب دامئن رایگان هست..
یکی از دوستان سؤال کردم این افزونه معرفی کردن ولی نمیدونم چطور و به چه صورت دقیقا روی دامین اصلی بریزم که هم لینک ها اصلاح بشه هم تصاویر توی گالری و کتابخانه وردپرس جدید نمایش داده بشه…
تصاویر رو به صورت دستی تو جایگاه اصلیش وارد میکنم ولی توی گالری نمایش داده نمیشه
تشکر
یه دنیا ممنون عالی بود دستت مریزاد
با سلام خسته نباشید
یک سوال داشتم از خدمتتون اگر امکانش هست جواب بدین ممنون میشم
من یک فروشگاه اینترنتی با یک (فروشگاه ساز)ایجاد کردم یعنی قالب برای من بصورت اختصاصی طراحی نشده ، هاستینگ سایت رو هم همون شرکت ارائه دهنده سایت پشتیبانی میکنه
خواستم بدونم امکانش هست من هاست وبسایتم رو تغییر بدم؟؟؟
با اینکه به حساب وب هاستینگ الانم دست رسی ندارم خودشون برام ست کردند.
ببخشید اگر طولانی شد
مرسی از زحماتتون.. .
سلام علیکم
وقت بخیر
بنده دامنه را تغییر دادم و صفحه اصلی سایت میاد ولی وقتی روی مطالب کلیک میکنم این پیغام رو میده
The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
آدرس سایت : http://talabejavan.com/
منتظر پاسخ شما دوستان عزیز هستم
سلام میشه فول بک آپ بگیریم و بدیم ادمین هاست برامون ریستور کنه و اسم دامین جدید رو توی وردپرس عوض کنم؟
سلام خسته نباشید من دامنه رو در bing بدون www ثبت کردم چون دامنه قدیمی بود خود به خود در گوگل هم ثبت شد بدون www حال میخوام سایت با www در گوگل ثبت کنم در وبمستر ایا مشکل پیش میاد چون من تو گوگل وب مستر هنوز سایت و معرفی نکردم
خیلی ممنون از راهنماییتون.
با سلام و تشکر
مطلب بسیار کاربردی و مفیدی بود./.
بنده طبق روال توضیح داده شده موفق شدم تغییر بدم ادرس رو به دامنه جدید
باتشکر
سلام
من یه سایت دارم که بعضی صفحاتم ایندکس و سئوی خوبی دارن ولی بنا به دلایلی الان یه سایت دیگه راه اندازی کردم با دامین قدیمی تر و بهتر/ حالا موندم اون سایت قبلی رو به حال خودش رها کنم ؟ چون نمیرسم هر دوتا سایت رو آپدیت کنم یا اینکه راهی هست که اون سایت قدیمی رو به سایت جدید ریدرکت کنم/ البته هاست دوتا سایت جداست . در این آموزش شما انتقال و تغییر دامنه در صورتی امکانپذیره که دامنه جدید رو روی همین هاست به عنوان اددان دامین اضافه کنیم و در واقع فقط دامین رو تغییر میده.
اما من میخام صفحاتی از این سایت قدیمی و صفحه اصلیش / که حدود 300 صفحه میشه و سئوی خوبی داره رو به سایت جدید ریدرکت کنم/ چه راهی وجود داره و چطوری میتونم ان کار رو انجام بدم و از سئوی ایجاد شده ی دامنه قدیمی برای این دامنه جدید بهره ببرم؟
لطفا راهنمایی کنید
من در قسمت 4 روم به مشکل برخوردم ، میشه به من ایمیل زنید ، خواهش میکنم
با سلام و خسته نباشید.
ممنون بابت آموزش خوب و مفید شما.
سوالی دارم و اون هم اینه که میشه دمنه و قالب رو با هم تغییر داد به صورتی که در سئو تاثیری ایجاد نشه . دامنه جدید با قالب جدید راه اندازی کردم میخوام اطلاعات قالب قدیم با سیو رو به این دامنه و قالب منتقل کنم آیا امکان پذیر هست.
با تشکر فراوان